Kotiräätäli-palvelu

1
Pohja
Valitse pohja
2
Ulkoasu
Valitse ulkoasu
3
Sisustus
Valitse sisustus

Onko suunnitelmissa tarpeidesi pohjalta räätälöity valmistalo tai talopaketti sisustusta vaille valmiina? Yksilöllinen muuttovalmis kotisuunnitelma syntyy jopa 2 tunnissa yhteistyössä kotiräätälimme kanssa.

Selaa erilaisia pohja-, ulkoasu- sekä sisustusesimerkkejä. Valitse kiinnostavimmat suosikkilistalle, jolloin näet ne kaikki kootusti sivun alareunassa. Halutessasi voit lähettää suosikkisi kotiräätälille jo etukäteen, jolloin ne toimivat suunnittelun tukena ja inspiraationa ennen yhteistä muuttovalmis talon suunnitteluhetkeä.

Kotiräätälimme kanssa voit muokata muuttovalmis talosi pohjaratkaisua, ulkoasua ja sisustusta juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Ja jos haluat säästää omalla työlläsi, on valittavissasi sisustusta vaille valmis talopaketti. Myös talotekniset ratkaisut valitaan tarpeiden ja mieltymyksien mukaan jokaiseen kotiin yksilöllisesti. Sinä päätät. Me toteutamme. Räätälöidään yhdessä yksilöllinen valmistalo, jossa koko perhe viihtyy arjessa ja juhlassa.

1
Katsele pohjia Pohja:
2
Katsele ulkoasuja Ulkoasu:
3
Katsele sisustuksia Sisustus: Sinun valintasi

Aloita valitsemalla pohja

Kaikki Design-Talon pohjaratkaisut ovat monipuolisesti räätälöitävissä valintojesi perusteella. Valmis kokonaisuus syntyy sinun perheesi intohimojen, toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Tapaamisessa kotiräätälimme kanssa voit mm. päättää huoneiden sijainnin ja koon, oviaukkojen ja takan paikan sekä pesutilojen sijoittelun yksityiskohtineen – ja paljon muuta.

Valitse ulkoasu

Miltä teidän kotinne näyttäisi? Katsele esimerkkejä ja löydä miellyttävä kokonaisuus.

Tapaamisessa kotiräätälimme kanssa voit päättää mm. julkisivumateriaalin ja tyylin, ikkunoiden koon ja mallin, katon muodon, materiaalin ja värit sekä lisäterassit.

Valitse sisustus

Sisätilojen pintamateriaaleilla, kiinteillä kalusteilla sekä muilla yksilöllisillä valinnoilla luot kodistanne viihtyisän ja täsmälleen oman oloisen.

Kotiräätälitapaamisessa saat valita kaikki kotisi sisustamisen ratkaisut ensiluokkaisten yhteistyökumppaneidemme monipuolisesta valikoimasta. Saat valita omien tarpeidesi mukaisesti esimerkiksi keittiökalusteet, takan, lattiapinnoitteet, laatoituksen, saunan paneelit ja lauteet, LVIS-kalusteet, kodinkoneet sekä paljon muuta.

Omat suosikkisi

Tässä näet valitsemasi suosikit. Halutessasi voit tallentaa suosikkiyhdistelmäsi ja luoda lisää yhdistelmiä.

Haluatko lisämoduuleita?
Tallenna ja luo toinen yhdistelmä
Lataa PDF-muodossa

Kerro meille, miltä teidän kotinne näyttäisi, niin räätälöidään yhdessä unelmistanne muuttovalmis koti. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ KOTIRÄÄTÄLILLE

Jätä yhteydenottopyyntö

Kerro meille, miltä teidän kotinne näyttäisi, ja räätälöidään yhdessä unelmistanne muuttoa vaille valmista totta!

Lähetä yhteydenottopyyntö kotiräätälillemme. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja kerromme lisää Kotiräätäli-palvelusta. Suosikkilistasi liitetään mukaan suunnittelun tueksi. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

  • Nimesi *
  • Sähköpostiosoitteesi *
  • Puhelinnumerosi
  • Paikkakuntasi
  • Saatteesi, kysymyksesi tai kommenttisi kotiräätälillemme:

Saat lomakkeen lähetyksen jälkeen sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit palata suosikkeihisi myöhemmin.

  • Minulle saa lähettää sähköpostitse näyttelykutsuja ja tietoa kampanjoista.
Lähetä

Valintasi on tallennettu


OK!

Suosikkiyhdistelmäsi